A közös munka kezdetekor az első szempont, hogy részletekbe menően megismerjük vállalkozásodat, versenytársaidat és a célközönségedet. Munkánk során átfogó stratégiát készítünk számodra és elkezdjük a tesztelést, majd a megvalósítást. Kampányaidból adatokat gyűjtünk, elemzünk és ezeknek megfelelően optimalizálunk.

RÓLUNK

Marketing és Weboldal készítés a XXI. századra szabva

Vállalkozások versenyképes online jelenlétének kialakításával foglalkozunk. Csapatunk a marketing különböző területein szerzett több éves tapasztalatának köszönhetően bizonyított sikereket ért el. A hét minden napján elérhetőek vagyunk, kéréseidnek a hétvégén is rövid határidő alatt eleget teszünk. A projektek kivitelezése során Ügyfeleinkkel egyenrangú csapattagként dolgozunk együtt, közösen ötletelünk, tervezünk. Látjuk és hiszünk abban, hogy így tudjuk megvalósítani az előre meghatározott célokat.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

mennyi időt vesz igénybe egy weboldal elkészítése?

Egy weboldal elkészítése átlagosan 2-6 hetet vesz igénybe. Ez legfőképpen a weboldal komplexitásától függ.

Vállaltok karbantartást?

Igen! Igény esetén teljeskörű karbantartást vállalunk. A karbantartás tartalmazza a képek, szöveges tartalmi részek aktualizálását, valamint a technikai karbantartást.

Tudok módosítani a weboldalam tartalmán?

Igen! Mivel a legfrissebb szoftvereket használjuk weboldalad létrehozásához, könnyedén megváltoztathatod a képeket, szöveges tartalmi részeket, weboldalad tartalmát.

Ki lesz a weboldalam tulajdonosa?

Te! Miután elkészültünk a weboldaladdal és átadtuk Számodra, Te leszel az oldal kizárólagos tulajdonosa. Amennyiben nem igényelsz karbantartást, az átadást követően fiókunkat töröljük és létrehozunk Számodra egy adminisztrátori felhasználót.

Kiszervezném a marketingem, miben tudtok segíteni?

Igényeid felmérése és a piackutatás után kidolgozunk vállalkozásod számára egy személyre szabott stratégiát. A kreatív tartalomgyártástól a hirdetések kezeléséig mindent vállalunk.