A konvertáló webdesign
a prioritásunk

Marketingközpontú, jövőálló weboldalakat készítünk vállalkozásod és célközönséged igényeire szabva. Próbáld ki árkalkulátorunkat és foglalj időpontot ingyenes konzulátcióra!

ÁRKALKULÁTOR

A MUNKAFOLYAMATRÓL

5 egyszerű lépésbe foglaltuk a weboldalad elkészítésének folyamatát.

Egyeztetés/Meeting

Egyeztetésünk alatt felmérjük igényeidet, megismerjük vállalkozásodat, céljaidat, meghatározzuk díjunkat, határidőnket.

Tervezés

Ingyenes drótváztervet (weboldal látványtervet) készítünk, ezen a tervezési időszak bármely szakaszában elképzeléseidnek megfelelően tudunk változtatni.

Fejlesztés

A fejlesztési szakaszban felépítjük és teszteljük a drótvázterv alapján létrehozott felületet. Folyamatosan tájékoztatunk a projekt aktuális fázisairól.

Utolsó simítások

Már majdnem készen vagyunk a fejlesztéssel, hozzáférést adunk weboldaladhoz, az igényeidnek megfelelően korrigálunk.

Step 5

Átadás

Amennyiben mindent rendben találtál a fejlesztés során, kezedbe adjuk digitális termékünket, melynek kizárólagos tulajdonosa Te leszel. Igényeidtől függően a weboldalad későbbi karbantartását is ránk bízhatod.

PM SOLUTIONS - Digitális Marketing Ügynökség
SZOLGÁLTATÁSAINK
weboldal készítés SZakértőktől

Több évnyi tapasztalatgyűjtésünknek és keretfolyamatunknak köszönhetően kollégáink precízen, gyorsan fogják kialakítani egyedülálló jelenléted a digitális térben. Reszponzív, személyre szabott, egyedi designt kínálunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra, hogy kedvezőhelyen jelenhess meg a keresőmotorok találatai között. Kiváncsi vagy szolgáltatásainkra bővebben? Ugrás a Szolgáltatásaink oldalra.

Ne bízd vállalkozásod sikerét a véletlenre, dolgozz együtt szakértő csapatunkkal! Vedd fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultáció keretein belül! Foglalj időpontot most!

" Szuper volt a közös munka, mindig el tudtam érni Mátét, amikor valamin változtatni kellett. Gyorsan és igényesen dolgoznak, a kapcsolattartás pedig egyedülálló. "

Dr. Horváth Krisztina
Horváth-Dentál Bt.

" Weboldalamnak szükségessé vált megújítása, amire a PM Solutions csapatát kértem fel. Profin, az igényeimet szem előtt tartva készítették el új weboldalamat. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, valamint a sok plusz segítséggel, amit kaptam tőlük. Jó szívvel ajánlom őket! "

Ott Edéné
Edetto Kft.

" Végig gördülékenyen ment a munka a srácokkal, pedig velem nem egyszerű. Felépítették webshopom drótváztervét, amit jóvá is hagytam, de nem okozott problémát a fejlesztés alatt, hogy változtassunk az eredeti terveken. Nagyon köszönöm a rugalmasságot és a gyönyörű új webshopomat! "

Garai-Solymos Krisztina
Perfect Skin Kft.
munkáink

Weboldal árkalkulátor

1

Milyen weboldalt szeretnél?

2

Mennyi aloldalt szeretnél?

3

Mennyi szolgáltatást, terméket fogsz értékesíteni?

4

Szükséged van szöveges, képi tartalmakra?

5

Szeretnél blogot a weboldaladra?

6

Szeretnéd igénybe venni induló marketing csomagunkat?

Kérjük vedd figyelembe, hogy az alábbi költségek tájékoztató jellegűek.

Becsült kivitelezési idő
Idő
Becsült költség
Ár

Kérdésed van az árazással kapcsolatban? Foglalj időpontotingyenes konzultációra!

Kapcsolatfelvétel

Tedd meg az első lépést, a többit bízd ránk!
Köszönjük! Az üzenetet megkaptuk.
Hiba történt, kérjük prábáld újra.
IDŐPONTFOGLALÁS