fbpx

PremierPhone

Új és használt mobiltelefonok webshopja
Weboldal készítés + Marketing

A Projektről

Ügyfél

A PremierPhone új és használt telefonok értékesítésével foglalkozó vállalkozás honlapját készítettük el. A vállalkozó számára fontos volt, hogy egy modern, könnyen kezelhető weboldal tulajdonosának mondhassa magát, ami vásárlása ösztönzi a látogatókat. A weboldalon megtalálható online bankkártyás fizetés és komplex termékszűrő rendszer, mindez a vásárlók kényelmét szolgálva.

Célok

Egy könnyen kezelhető, intuitív weboldal elkészítése volt csapatunk feladata. A PremierPhone weboldalát ezen szempontok alapján készítettük el. A weboldal készítés mellett a marketing stratégia tervezése és kivitelezése is csapatunk feladatai közé tartozik.

Fedezd Fel Projektjeinket

Perfect-Skin

Weboldal készítés + Marketing + Branding
Ügyfelünk egy modern weboldalt szeretett volna, ahol mindenki könnyedén megtalálja a számára fontos információkat. Fontos szempont volt a projekt megvalósítása során, hogy a weboldalon szép képek szerepeljenek, amiken minden látogató számára látható a felújított, modern üzletük.

LOOkX Hungary

Weboldal készítés + Marketing
Megrendelőnknek fontos volt, hogy webáruházát a lehető legköltéshatékonyabb módon építsük fel, ez kompromisszumokat követel meg, mind fejlesztői, mind Ügyfél szempontból egyaránt. Ügyfelünk bizalmatlansága az online-világgal szemben nem lassította a folyamatokat, könnyen és gördülékenyen épült fel az első működő webáruháza. A webáruház felépítése után Ügyfelünk segítségünket kérte marketing stratégiájának kivitelezésében és további fejlesztésében.

Impresszum

Szolgáltató: Milcsarek Máté EV.
Fantázianév: PM Solutions
Székhely: Magyarország, 7634 Pécs, Vöröskő utca 4.
Telefon: +36 20 411 5672
E-mail: hello@pmsolutions.hu
Web: https://pmsolutions.hu
Nyilvántartási szám: 55524777
Adószám: 56830886-1-22
Kamara: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.)