fbpx

Lysande

Natúrkozmetikum
Termékfotózás
PM Solutions Kreatív Ügynökség - Weboldal készítés, Marketing, Grafika, Fotózás

A Projektről

Ügyfél

Ügyfelünk saját márkás, tudatos, natúrkozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. Kimagasló minőségű termékeihez szeretett volna termékfotókat, amiket a weboldalán és közösségi felületein használhat.

Célok

Ügyfelünk számára fontos volt, hogy ne csak átlagos termékképei legyenek, szerette volna, hogy a képei meséljenek a termékeiről, többet megtudjon a potenciális vásárló amikor ránéz a képeire. Ügyfelünknek nem csak szokványos termékfotókat készítettünk, hanem a termékek hatóanyagát jellemző alkotóelemekkel színesebbé és tartalommal telivé változtattuk online megjelenését.

Fedezd Fel Projektjeinket

Ledmoji

Weboldal készítés + Marketing + Fotó
Ügyfelünk egy letisztult egytermékes webáruházat kért tőlünk, kiváló minőségű fotókat a webshophoz és teljeskörű marketing szolgáltatásunkat. Fontos volt Neki, hogy sok modern dizájn elem alkossa a webáruházat. A fotózás és a webáruház elkészítése után megterveztünk Neki egy személyre szabott marketingstratégiát.

Perfect-Skin

Weboldal készítés + Marketing + Branding
Ügyfelünk egy modern weboldalt szeretett volna, ahol mindenki könnyedén megtalálja a számára fontos információkat. Fontos szempont volt a projekt megvalósítása során, hogy a weboldalon szép képek szerepeljenek, amiken minden látogató számára látható a felújított, modern üzletük.

Impresszum

Szolgáltató: Milcsarek Máté EV.
Fantázianév: PM Solutions
Székhely: Magyarország, 7634 Pécs, Vöröskő utca 4.
Telefon: +36 20 411 5672
E-mail: hello@pmsolutions.hu
Web: https://pmsolutions.hu
Nyilvántartási szám: 55524777
Adószám: 56830886-1-22
Kamara: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.)