fbpx

Ivyclothes

Webshop
Weboldal készítés + Marketing + Branding
ivyclothes.hu - weboldal készítés PM Solutions

A Projektről

Ügyfél

Megrendelőnk egy dropshipping webáruházat szeretett volna magáének tudni, ennek kivitelezésében kereste fel csapatunkat. Feladatunk a weboldal drótvázának megtervezése, stock photo-k kiválogatása, és az arculatának létrehozása volt. Ügyfelünk marketingstratégiáját is ügynökségünk dolgozta ki.

Célok

Megrendelőnk több mint ezer termékes webshopjához kérte csapatunk segítségét. Ügyfelünk kellően tájékozott volt az online kereskedelemmel kapcsolatban, így a weboldal fejlesztése, és marketing stratégia felépítése mind gördülékenyen zajlott. A weboldal kimondottan “mobile-first”, tehát mobileszközökre készült elsődlegesen, mivel a webáruház látogatóinak több mint 85%-a okos eszközről tekinti meg az oldalt.

Fedezd Fel Projektjeinket

Lysande

Ügyfelünk számára fontos volt, hogy ne csak átlagos termékképei legyenek, szerette volna, hogy a képei meséljenek a termékeiről, többet megtudjon a potenciális vásárló amikor ránéz a képeire. Ügyfelünknek nem csak szokványos termékfotókat készítettünk, hanem a termékek hatóanyagát jellemző alkotóelemekkel színesebbé és tartalommal telivé változtattuk online megjelenését.

Perfect-Skin

Ügyfelünk egy modern weboldalt szeretett volna, ahol mindenki könnyedén megtalálja a számára fontos információkat. Fontos szempont volt a projekt megvalósítása során, hogy a weboldalon szép képek szerepeljenek, amiken minden látogató számára látható a felújított, modern üzletük.

Impresszum

Szolgáltató: Milcsarek Máté EV.
Fantázianév: PM Solutions
Székhely: Magyarország, 7634 Pécs, Vöröskő utca 4.
Telefon: +36 20 411 5672
E-mail: hello@pmsolutions.hu
Web: https://pmsolutions.hu
Nyilvántartási szám: 55524777
Adószám: 56830886-1-22
Kamara: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.)