Amennyiben szeretnéd igénybe venni ingyenes auditunkat, foglalj hozzánk időpontot egy 30 perces konzultációra, ahol megismerhetjük egymást, vállalkozásodat.

Áraink

Kérj ingyenes Weboldal/
Webshop
auditot!

A weboldal/webshop audit egy olyan tesztelési folyamat, melyben részletesen elemezzük weboldalad működését, funkcionalitását, felhasználói élményét, valamint a konverziókat, és feltárjuk a hibákat, melyek hátráltatják weboldalad teljesítményét.

Marketing szolgáltatásaink díjai

50.000 Ft / hónap-tól

Magyarországon ma csaknem 6 millió ember használja a Facebookot, akik között jó eséllyel a Te célközönséged is ott van. A Google-ről ne is beszéljünk. Legyen szó online kereskedelemről, brand építő kampányokról, vagy B2B lead generálásról, a célközönséged megismerése után, hajszálpontos célzással érjük el szegmensedet Facebook, Instagram, TikTok, valamint a Google felületén. A munka kezdetekor előre felépítjük hirdetési stratégiádat és igényeidnek megfelelően kreatív tartalmat is biztosítunk.

Facebook/Instagram hirdetések
TikTok hirdetések
Google „search”, „display”, „shopping”,„discovery” kampányok
Google remarketing hirdetések

50.000Ft / hónap-tól

Felépítjük hírlevélküldő stratégiádat, javaslatokat teszünk a kampányaid esszenciájára. Ezek után elkészítjük kreatív hírleveledet többféle változatban is, melyek minden eszközön magas minőségű megjelenést produkálnak. A Számodra szimpatikusabb kreatívot ez után fogjuk kiküldeni. A kampányból származó eredményeket kiértékeljük és a későbbiekben ezeknek megfelelően optimalizálunk.

Stratégia tervezés
Kreatív tartalom készítés
Elemzés
Optimalizálás

100.000Ft / hónap-tól

Full service csomagunkat akkor ajánljuk, ha tényleg semmi időd nincs foglalkozni a marketinggel. A piackutatás és célközönséged megismerése után hónapokra lebontva megtervezzük online marketing stratégiádat. Legyen szó PPC kampányokról vagy email marketingről. A kampányokhoz szükséges összes kreatív tartalmat biztosítjuk, beleértve a szöveges és képi tartalmi elemeket. Minden hónap végén riportot készítünk, melyben prezentáljuk a kampányaidból származó eredményeket, amelynek megfelelően a későbbiekben optimalizáljuk hirdetéseidet.

Marketing stratégia tervezés
Kreatív tartalomgyártás
Hirdetéskezelés
Havi riport prezentálás

50.000Ft / hónap-tól

A legtöbb vállalkozásnak elengedhetetlen social media felületein az aktív jelenlét. Sokszor erre nincs ideje a vezetésnek, ezért érdemes kiszervezni. Arculatodnak megfelelő feedet tervezünk, figyelemfelkeltő tartalmakat gyártunk, amiknek köszönhetően követő táborod és a célközönséged bizalma is növekedni fog.

Kreatív tartalomgyártás
Szövegírás
Feed tervezés
Tanácsadás

Foglalj hozzánk időpontot egy ingyenes 30 perces konzultációra!

Weboldal készítés árak

1

Milyen weboldalt szeretnél?

2

Mennyi aloldalt szeretnél?

3

Mennyi szolgáltatást, terméket fogsz értékesíteni?

4

Szükséged van szöveges, képi tartalmakra?

5

Szeretnél blogot a weboldaladra?

6

Szeretnéd igénybe venni induló marketing csomagunkat?

Kérjük vedd figyelembe, hogy az alábbi költségek tájékoztató jellegűek.

Becsült kivitelezési idő
Idő
Becsült költség
Ár

Kérdésed van az árazással kapcsolatban? Foglalj időpontotingyenes konzultációra!

Grafikai tervezés árak

Logó készítés

40.000 Ft-tól

Névjegykártya készítés

20.000 Ft-tól

Plakát, poszter, szórólap készítés

30.000 Ft-tól